Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Cal Gumer events

Organización de eventos

Cal Gumer Events

L’origen

Ivan Pascual Bossa: el Màster Espanyol de la Xocolata

El xef Iván Pascual, de 35 anys i de la localitat d’Almenar (Lleida) és propietari de la pastisseria Taller de Postres Cal Gumer i de l’empresa d’organització d’esdeveniments Cal Gumer Events.

La seva estima per la pastisseria és molt vocacional, de ben petit intentava combinar sabors i textures molt primàries i mostrava un sorprenent interès en la màgia que es produeix amb la combinació de diferents ingredients.

Format dins el territori ha realitzat innumerables cursos de formació a les millors escoles del país que l’han dut on es troba en aquest moment, una etapa de la seva vida professional molt creativa i amb gran interès per afrontar reptes que el facin créixer com a professional i com a persona.

 

Cal Gumer Events

El origen

Iván Pascual Bossa: El máster Español del Chocolate

El chef Iván Pascual, de 35 años y de la localidad de Almenar (Lleida), es el propietario de la pastelería Taller de Postres Cal Gumer y de la empresa de Organización de Eventos Cal Gumer Events. 

Su amor por la pastelería es muy vocacional. Desde muy pequeño, intentaba combinar sabores y texturas muy primarias y mostraba un sorprendente interés en la magia que se produce con la combinación de los distintos ingredientes.

Formado dentro del territorio, ha realizado innumerables cursos de formación en las mejores escuelas del país, llevándolo al momento actual, una etapa de su vida profesional muy creativa y preparado para afrontar nuevos retos que lo hacen crecer tanto a nivel profesional como personal.

CAL GUMER EVENTS

Carrer Espadós, 12,
25126 Almenar, Lleida
973 77 13 51